top of page

HENKIRIKOSTEN AALTO PITÄÄ KAUPUNKIA PELON VALLASSA

pirunnyrkki_logo.png

OLETKO RATKAISEMASSA MYSTEERIÄ?

JA MITEN VOIN OSALLISTUA
MIKÄ ON PIRUNNYRKKI

KALEVALASTA INSPIRAATIONSA AMMENTAVA SARJAMURHAAJA ON VAPAANA JA SEURAAVA UHRI VALITTU. LÖYDÄTKÖ SYYLLISEN ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ?

Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa tapauksen tutkijoita Kokkoa ja Saarelaa, tutustu todisteisiin ja profiloi sarjamurhaaja. On nimittäin sinun vastuullasi, pelastuuko uhrin henki. Tervetuloa ratkaisemaan Pirunnyrkin arvoitusta!

FI

2,5 h

Pirunnyrkki kuvaus
Pirunnyrkki front
liveviihde_2.png

SEURAA TAPAHTUMIA LAVALLA JA TUTKI MYSTEERIÄ

Tapausta tutkivat etsivät tulevat esiintymään lavalla vieraiden edessä, mutta tämän lisäksi he pyörivät näytösten välissä vieraiden keskuudessa. Tutkijoita kannattaa jututtaa, jotta saat lisätietoa tapauksesta. Tämän lisäksi pääset tutustumaan todisteisiin sekä tekemään omia johtopäätöksiäsi siitä, kuka on syyllinen veritekojen sarjaan.

virtuaaliohjelmat_ikoni.png

TUTUSTU TODISTEISIIN ÄLYLAITTEEN AVULLA

Suosittelemme varaamaan ainakin yhden älylaitteen sekä tarvittaessa lukulasit iltaa varten. Kaikki todisteet on fyysisesti tutkittavissa, mutta niihin pääsee tutustumaan myös sähköisessä muodossa tutkijoiden muodostaman tutkintamateriaalin kautta. Pääset kirjautumaan tutkintasivulle täältä ja saat salasanan illan aikana.

kasikirjoitus_ikoni.png

RATKAISKAA SYYLLINEN JA VAIKUTTAKAA TARINAAN

Jokainen pöytäseurue saa ratkaisuvihkon, johon on tarkoitus kirjata todisteita sekä tietoja epäillyistä. Lopuksi jokainen seurue palauttaa ratkaisulomakkeen ja enemmistöpäätös kertoo, kuka epäillyistä on syyllinen. Tämä päätös tulee vaikuttamaan tarinaan ja lopuksi illan paras teoria nostetaan esille.

Mikä on pirunnyrkki
crimescene_bg.jpg

KULLERVO ON EDELLEEN VAPAANA

Uskoitko median suitsutusta ja iloitsit lehdissä uutisoidun sarjamurhaaja Kullervon kiinnijäämisestä?

Toimittaja Elias Kokko oli tästä vahvasti eri mieltä. Hän oli varma poliisin pidättäneen väärän miehen ja oli valitettavasti oikeassa. Kullervo on yhä vapaana ja jättänyt vihjeen seuraavasta uhristaan. Kokko ei selviä tehtävästään yksin, joten hän on kutsunut avukseen vanhemman konstaapeli Saarelan yhdistämään viimeiset johtolangat toisiinsa. Mutta jokin ratkaiseva tekijä tuntuu vielä uupuvan…

Aikaa ei ole hukattavaksi ja epäonnistuminen sinetöi uhrin kohtalon. On vain yksi mahdollisuus selvittää Kullervon henkilöllisyys ja pelastaa uhrin henki, joten Kokko ja Saarela tarvitsevat kaiken mahdollisen avun.

PIRUNNYRKKI PÄHKINÄNKUORESSA

JULKISET MURHAT & YKSITYISTILAISUUDET

Pirunnyrkki on Tuoni Studioiden 10-vuotisjuhlan kunniaksi kirjoitettu Murhamysteeri. Ohjelma koostuu neljästä näytöksestä, joiden välissä tarjoillaan ruokaa ja vierailla on mahdollisuus jutella tapauksen tutkijoiden kanssa, tutkia todisteita fyysisesti tai kaivaa lisätietoa toisen tutkijan koostamilta nettisivuilta. Suosittelemme ottamaan mukaan älypuhelimen, jossa on akkua, sekä tarvittaessa lukulasit.

  • Seuraa esitystä ja tee halutessasi muistiinpanoja

  • Kuulustele tapauksen tutkijoita

  • Tutki fyysisiä todisteita sekä digitaalisessa muodossa olevia todisteita älypuhelimella

  • Ratkaise sarjamurhaajan henkilöllisyys ja estä uusien uhrien syntyminen

Ohjelma sopii niin julkisiin show & dinner -tyylisiin esityksiin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Esityksen kesto on noin 2,5 tuntia ja koostuu neljästä näytöksestä. Mikäli esitykseen kuuluu ruokailu, ruokatarjoilu tapahtuu näytösten välissä.


Genre: rikos, draama, jännitys
Käsikirjoitus: Sami Villa, Peetu Maijala, Milja Nordström & Tuoni Studiot
Äänisuunnittelu ja toteutus: Miika Saari
Tuotanto: Tuoni Studiot Oy

PYYDÄ TARJOUS

SOITA TAI LAITA VIESTIÄ

& KYSY LISÄTIETOJA

Ota yhteyttä, kun haluat viihdettä ja profiloida samalla sarjamurhaajaa. Saat lisätietoja ohjelmasta ja sen sisällöstä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai voit tilata yksityistilaisuuden täältä.

Pirunnyrkki on Tuoni Studiot Oy:n Murhamysteeri. Kaikki oikeudet ja varkaat pidätetään.

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page