top of page
murhamysteeri_cover.jpg
MURHAMYSTEERIT // ELÄMYSOHJELMAT // VIRTUAALIOHJELMAT // ELÄMYKSELLISET KOULUTUKSET
murhamysteeri_logo.png

KUOLEMAKIN VOI OLLA ELÄMYS

Viihdyttävät ja elämykselliset Murhamysteerit vuodesta 2008 lähtien. Yli 1.000 yritystä ja kymmenet tuhannet vieraat ovat saaneet kokea jo Murhamysteerin. Oletko sinä seuraava?

FI / ENG

2-3,5 h

KUN KOET TILAISUUTESI KOITTAVAN
TILAA OMA MURHASI
header_bg_edited.jpg

VIIHDETTÄ KOKO RAHALLA

runolaulajan_kadet_2.png

Murhamysteerimme on joustava elämyspalvelu, sillä ohjelma voidaan järjestää käytännössä missä tahansa tilassa tilaisuuden luonteen mukaan. Voimme tuoda Murhamysteerin minne päin Suomea tahansa, ja ovatpa muutamat asiakkaat pyytäneet meitä ulkomaille asti järjestämään ohjelmaa.  Toimimme myös millä tahansa kielellä, kunhan se on suomi tai englanti.

Kirjoitamme uusia tarinoita jatkuvasti ja olemme tarpeen mukaan räätälöineet tai kirjoittaneet kokonaan uusia juonikuvioita esim. tv-tuotantoja varten (Big Brother Suomi, Vain Elämää, Neljän Tähden Illallinen). Ota meihin yhteyttä ja kerro kenet sinä haluat murhata. Me kerromme miten se tapahtuu ja suosittelemme parhaita tapoja. Luottamuksella tietenkin.

Viihdettä koko rahalla
KYLMÄKSI JÄÄVÄT VAIN RUUMIIT
tilaamurha_bg.jpg

MURHAMYSTEERIT YRITYKSILLE

aterimet.png

10 hengestä aina useiden satojen henkilöiden tilaisuuksiin. Aina on hyvä syy murhata.

murhamysteeri_2.jpg

MURHAMYSTEERIT YKSITYISJUHLIIN

aterimet.png

Synttäreihin, polttareihin, kaveriporukan illanviettoihin tai vaikka hääohjelmaksi.

Kenelle murhia
header_bg_edited.jpg

USEITA TAPOJA MURHATA

PERINTEISET MURHAMYSTEERIT osallistavat kaikki vieraat, sillä jokainen saa oman roolihahmonsa sekä tavoitteensa valitussa juonessa. Vieraiden tehtävänä on suorittaa tavoitteitaan, ratkoa murhaa, juonitella, liittoutua sekä puukottaa kaveria selkään parhaansa mukaan. Emme takaa, että jokainen selviää illasta hengissä, mutta huumoria ja hauskoja tilanteita riittää kutsun saamisesta ohjelman päättymiseen sekä puhuttavaa viikoiksi eteenpäin. Ohjelma toimii parhaiten 10-50 hengelle.

JOTTA JOKAISELLE LÖYTYY SE OIKEA
runolaulajan_kadet_2.png

MURHAMYSTEERIESITYKSEMME ovat tarkoitettu yli 40 hengen porukoille. Esitystä varten valitaan teidän joukostanne 5-6 epäiltyä, jotka saavat omat hahmonsa sekä puheenvuoronsa etukäteen. Tuonelan etsivä tulee kuulustelemaan epäiltyjä kaikkien edessä samalla kun muut vieraat yrittävät ratkoa tapausta ryhmittäin seuraamalla kuulusteluja, tutkimalla todisteita sekä juttelemalla etsivän kanssa.

SHOW & DINNER on teatterimainen Murhamysteeriesitys, jossa etsivämme käyvät läpi tapauksen taustat vieraiden edessä. Juonikuviot etenevät näytöksittäin kohti huipennusta, samalla kun vieraat tutkivat todisteita ja pääsevät keskustelemaan näyttelijöiden kanssa maittavan ruokailun lomassa. Vieraiden muodostamalla ratkaisulla saattaa olla myös kohtalokkaita vaikutuksia illan juoneen, joten kannattaa olla tarkkana!

juonet.jpg

LUKUISIA ERI JUONIA

VIERAIDESI PÄÄNMENOKSI

veitsi_w.png

Virkistystilaisuuksiin, kokouksiin, kick-offeihin, kesäjuhliin, pikkujouluihin ja mihin tahansa tilaisuuteen, johon kaivataan viihdyttävää ja vieraita osallistavaa ohjelmaa.

Kerro meille tilaisuudestasi ja vieraistasi hieman, niin suosittelemme sinulle sopivinta juonikuviota.

YHTEISTYÖSSÄ KANSSAMME

KUMPPANEITA, JOITA VOIMME SUOSITELLA
noho.png
hok_elanto.png
hopealinjat.png
vanajanlinna_group.png
bastion_bistro.png
casino_helsinki.png
palatsi_logo.png
harmooni_logo_white.png
hovi.png
komediateatteri.png
kultaranta.png
mustion_linna.png
koulu_logo kopio.png
sannasin_kartano.png
seurasaaren_kruunu.png
svenska_klubben.png

...sekä lukuisat muut loistavat tahot, ravintolat ja juhlatilat ympäri Suomea. Pyydä vain tarjous mistä tahansa kaupungista tai tilasta, me pidämme huolen lopusta.

PYYDÄ TARJOUS

PYYDÄ TARJOUS

& ALOITA MURHAAMINEN

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page