top of page
work_after_tomorrow.jpg
MURHAMYSTEERIT // ELÄMYSOHJELMAT // VIRTUAALIOHJELMAT // ELÄMYKSELLISET KOULUTUKSET
wat_logo.png

UUSI KOULUTUS OPISKELIJOILLE HUOMISEN TYÖELÄMÄSTÄ

Miten valmistautua tulevaisuuden työelämän haasteisiin? Me tarjoamme tähän viihdyttävän ratkaisun.

KATSO MITEN VOIMME AUTTAA SINUA
TAPAHTUMAT, KOULUTUKSET JA TUOTTEISTAMINEN
header_bg_edited.jpg

MUINAISTA TIETOA

runolaulajan_kadet_2.png

Tuoni Studiot on luotu viihdyttämään ja kertomaan tarinoita, mutta tämän lisäksi haluamme myös jakaa oppimme sinun kanssasi.

Voit pyytää meitä apuun, kun haluat luoda itsellesi uuden elämyspalvelun, tuotteistaa ja raikastaa pölyttynyttä tuotettasi, tuottaa onnistuneen tapahtuman tai oppia esiintymään luontevasti. Me voimme konsultoida ja opastaa kaikissa mainituissa asioissa, tulla puhumaan tilaisuudessasi, tuotteistaa sinun puolestasi palvelusi tai tuottaa tapahtumasi. Anna meille haaste, me otamme sen ilolla vastaan!

Lisäksi olemme luoneet uuden tuotteen opiskelijoiden kouluttamisesta tulevaisuuden työelämään roolipelin keinoin. Koulutus ei vaadi osallistujilta minkäänlaista pohjaa roolipeleistä, sillä olemme saaneet kymmenet tuhannet suomalaiset osallistumaan roolipeliin Murhamysteerien kautta.

Tuonelan koulutukset
VALJASTETTUNA SINUN KÄYTTÖÖSI
Work After Tomorrow
Elämyspalveluiden tuotteistaminen
Miika Saari Teemu Reini

ELÄMYSPALVELUIDEN TUOTTEISTAMINEN

koulutus_ikoni.png

Meillä on yli 10 vuoden kokemus elämyspalveluista ja tuotteistamisesta. Nyt me haluamme auttaa sinua.

TEE IDEASTASI ELÄMYS

 

Tuoni Studioiden perustajat kirjoittivat aikoinaan opinnäytetyön Elämyspalveluiden tuotteistamisesta, minkä pohjalta syntyi tuote nimeltä Murhamysteeri-illalliset. Tämän jälkeen tätä jaloa taitoa on harjoitettu yli 10 vuoden ajan mitä erilaisempiin abstrakteihin elämyspalveluihin, joita on myyty Suomessa miljoonien eurojen edestä.

 

Tiedämme tuotteistamisesta sekä elämyspalveluista yhtä jos toista, ja ennen kaikkea tiedämme mitä virheitä ei kannata tehdä. Olemme valmiit antamaan oppimme sinun käyttöösi, jotta vältät sudenkuopat ja saat aikaiseksi itsesi näköisen tuotteen, josta myös asiakkaasi innostuvat.

Tapahtumatuotanto

AMMATTILAISET KÄYTÖSSÄSI

 

Mitä pitää ottaa huomioon kun suunnittelet tapahtumaa? Miten saat pidettyä tunnelmaa yllä ensimetreistä pilkkuun asti? Miten suunnittelet somistuksen, aikataulun, tekniikan ja kaiken muun pienintä nippeliä myöten, jotta vieraasi saavat parhaan mahdollisen kokemuksen? Voit hakea tarvitsemasi tiedon internetistä, palkata arvalla tapahtumatuottajan tai sitten voit ottaa Tuoni Studiot avuksi.

 

Meillä on vyöllämme yli 2.000 tapahtuman kokemus pienistä illanistujaisista aina satojen henkien yleisötapahtumiin. Ammattitaitomme avulla säästät kustannuksissa ja ajassa jo sen, mitä panostat palveluihimme ja lisäksi säästyt ylimääräiseltä stressiltä rakentaessasi tilaisuuttasi. Pyydä meiltä konsultaatiota tai ota meidät tuottamaan tapahtumasi.

tuoni_tapahtumatuotanto.jpg

TAPAHTUMATUOTANTO

koulutus_ikoni.png

Yli 2.000 tehtyä tapahtumaa ovat opettaneet meille paljon. Sinä voit hyötyä meidän opeistamme.

Esiintyminen
tuoni_esiintyminen.jpg

ESIINTYMISKOULUTUS

koulutus_ikoni.png

Esiintyminen on oleellinen taito niin bisneksessä kuin myös elämässä. Se on myös taito, jonka voi oppia.

VALLOITA ESTRADIT

 

Tuonen väki koostuu kaikenkirjavan taustan omaavasta henkilöstöstä: löytyy tapahtumatuottajia, myyjiä, asiakaspalvelijoita, näyttelijöitä, teatteriohjaajaa, muusikkoa ja vokologia... Meitä kaikkia yhdistää ihmisten kanssa tapahtuvat kohtaamiset sekä erilaisissa tilanteissa edustaminen ja esiintyminen. Olemme vuosien varrella esiintyneet lukemattomia kertoja teatterilavoilla, televisiossa, radiossa, ravintoloissa ja mitä erilaisemmissa yksityistilaisuuksissa.

 

Haluamme jakaa tietotaitomme esiintymisestä sinun kanssasi ja kertoa vinkkejä, miten pystyt tekemään esiintymisestäsi luonnollista ja vakuuttavaa.

PYYDÄ TARJOUS

PYYDÄ TARJOUS

& LUO TULEVAISUUTESI

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page