top of page
work_after_tomorrow.jpg
wat_logo.png

HUOMINEN ON TÄÄLLÄ TÄNÄÄN

Millaisessa maailmassa tämän hetkiset opiskelijat tulevat tekemään töitä? Tuoni Studiot tarjoaa vastaukseksi roolipelimuotoisen, osallistavan ja viihdyttävän pikakurssin tulevaisuuden työelämästä.

ME AUTAMME VALMISTAUTUMAAN SIIHEN
TYÖELÄMÄ MUUTTUU JATKUVASTI
wat_logo.png

ROOLIPELIMÄINEN KOULUTUS TULEVAISUUDEN TYÖELÄMÄSTÄ

Toisen asteen opiskelijoille sekä työelämään suuntaaville nuorille tarkoitettu koulutus muuttuvasta maailmasta ja sen vaatimuksista. Roolipelimekaniikan sekä osallistamisen avulla opiskelijat saavat eväitä tulevaan muistettavalla tavalla.

Work After Tomorrow
haaste_ikoni.png

HAASTEIDEN RATKAISUA KÄYTÄNNÖN KAUTTA

Väestön ikääntyminen, ilmastonmuutos,
kaupungistuminen, mittavat muuttoliikkeet ja
eriarvoistuminen ovat merkittävässä osassa maailman muuttumisessa. Opiskelijoille annetaan näihin liittyviä yhteiskunnallisia haasteita ja he saavat täysin vapaat kädet ratkaisuun, minkä myötä muodostuu heidän oma näkemyksensä huomisesta.

resurssi_ikoni.png

PELILLISTÄMINEN HELPOTTAA KÄSITTEIDEN YMMÄRTÄMISTÄ

Annettuja ongelmia lähdetään ratkaisemaan pienryhmissä, joista löytyy eri alojen osaamista. Roolipelin tavoin, opiskelijoiden kyvyt karttuvat koulutuksen edetessä. Samalla he oppivat ymmärtämään tulevaisuuden työryhmien dynamiikkaa ja monimuotoisuutta, yksilön osaamisen laaja-alaisuuden merkitystä sekä tulevaisuuden työelämän keskeisiä taitoja.

ratkaisu_ikoni.png

OIVALLUS TULEVAISUUDEN TYÖELÄMÄN VAATIMUKSISTA

Perinteiset ja tutut ammatti-identiteetit tulevat murtumaan ja samalla syntyy uusia ammatinkuvia. Koulutus auttaa ymmärtämään, miten työidentiteetti ei rajoitu pelkästään koulusta hankittuun tietoon tai osaamiseen, vaan työidentiteetti rakentuu monesta palasta. Jokaisella opiskelijalla on oma roolinsa ryhmän toiminnassa ja ongelmanratkaisussa.

Miten koulutus toimii
wat_bg_2.jpg

OPPIMISTA ELÄMYKSEN AVULLA

Koulutus ei vaadi opiskelijoilta minkäänlaista taustaa tai kokemusta roolipeleistä, vaan se on muodostettu helposti lähestyttäväksi kokonaisuudeksi, jossa ratkaistaviin ongelmiin on lisätty sopivasti myös huumoria.

HINTA ALK. 795€ + alv 24%

Hintaan lisätään matkakulut alueen mukaan. Hinta sisältää koulutuksen lisäksi oppilaitoksen käyttöön jäävän sähköisen materiaalin, jossa käsitellään megatrendejä sekä tulevaisuuden työntekijältä vaadittavia ominaisuuksia.

PYYDÄ TARJOUS

SOITA TAI LAITA VIESTIÄ

& VARAA KOULUTUS

Ota yhteyttä, kun haluat tarjota opiskelijoille uuden ajan koulutuksen. Saat lisätietoja koulutuksesta ja sen sisällöstä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai lähettämällä yhteydenoton lomakkeen kautta täältä.

Work After Tomorrow on Tuoni Studiot Oy:n kehittämä elämyksellinen koulutus.

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page