top of page
trivial_hostage_bg.jpg
MURHAMYSTEERIT // ELÄMYSOHJELMAT // VIRTUAALIOHJELMAT // ELÄMYKSELLISET KOULUTUKSET
trivial_hostage_logo.png

UUSI VIRTUAALIOHJELMA TUONELASTA

FI / ENG

20-40 min

TARVITSETKO OHJELMAA ETÄKOKOUKSIIN?
ME HUOLEHDIMME TOTEUTUKSESTA
header_bg_edited.jpg

TEEMALLISET VIRTUAALIOHJELMAT

runolaulajan_kadet_2.png
RÄÄTÄLÖITYNÄ JUURI SINULLE SOPIVAKSI

Oletko kyllästynyt perinteiseen ja haluat personoitua ja persoonallista ohjelmaa virtuaalitapahtumaasi? Onko sinulla jo virtuaalitapahtuma valmiina, mutta haluaisit lisätä sinne jotain, mikä herättää huomiota? Tarvitsetko apua virtuaalitapahtuman elävöittämisessä? Mikäli vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, olet oikeassa paikassa.

Etätyöskentely, eri paikoissa sijaitsevat toimipisteet, globaalit tartuntataudit ja aikataulujen yhteensovittaminen ovat tuoneet omat haasteensa perinteisten tapahtumien järjestämiseen. Virtuaalitapahtuma on loistava keino saattaa ihmisiä yhteen, ja osallistavalla sekä hauskalla ohjelmalla voit nostaa tapahtumasi uudelle tasolle yhdessä Tuonen kanssa.

Kerro meille vain aika ja paikka, niin me luomme toiveidesi mukaan tarinallista ja viihdyttävää sisältöä virtuaalitapahtumaasi.

Tuonelan virtuaaliohjelmat
liveviihde_2.png

VIIHDETTÄ TILAISUUDEN LUONTEEN MUKAAN

Pienen tiimin Teams -palaveri tai satojen vieraiden arvokas ja elegantti juhla, me toimitamme sinulle sopivan elämyksellisen ohjelmanumeron, joka osallistaa vieraat puhaltamaan yhteen hiileen. Jos sellaista ei löydy valmiina, me luomme sen sinulle ja pidämme huolen että ohjelmassa huomioidaan kohderyhmä, kaikkien tuntema terminologia sekä sekä kaikkein tärkein - sisäpiirin huumorinne. Jokainen tilaisuus on erilainen ja sen myötä myös ohjelmien tulee olla joustavia ja tilaisuuden henkeen istuvia.

virtuaaliohjelmat_ikoni.png

MITEN VIRTUAALINEN ELÄMYS EROAA LIVE-ELÄMYKSESTÄ

Vaikka ohjelman perusidea ja taustatarina olisivatkin yhteneväiset, virtuaalinen elämyspalvelu eroaa livenä tapahtuvasta ohjelmanumerosta ensisijaisesti kestoltaan; virtuaaliohjelmamme ovat lyhyempiä, noin 20-45 minuutin kestoisia tiiviiksi pakattuja kokonaisuuksia, jossa kaikki on aikataulutettu piiruntarkasti. Vaikka ohjelma on lyhyempi, emme tingi vieraiden osallistamisesta vaan jokainen vieras saa aina mahdollisuuden vaikuttaa ohjelman lopputulokseen.

kasikirjoitus_ikoni.png

KÄSIKIRJOITUS KAIKEN AVAIMENA

Virtuaalitapahtumassa on ensiarvoisen tärkeää käsikirjoittaa kaikki etukäteen ja harjoitella kokonaisuutta, jotta tapahtuma on sujuva. Käsikirjoituksessa voidaan ottaa huomioon teille tärkeitä elementtejä kuten iskusanoja, termejä sekä sisäpiirin vitsejä - asioita, jotka vetoavat vieraisiin ja saavat heidät viihtymään. Kerro vain mikä on pinnalla, mistä vieraasi pitävät ja mikä heitä liikuttaa - me huolehdimme että lopputulos on sopiva kombinaatio teitä ja Tuoni Studioiden taattua absurdia huumoria!

Virtuaaliohjemien personointi
viiden_tahden_varkaus.jpg

TULOSSA 2021

viiden_tahde_logo.png

VIRTUAL NOIR RIKOSMYSTEERI

UUSI VIRTUAALIELÄMYS TUONELASTA

YHTEISTYÖSSÄ KANSSAMME

VIRTUAALIOHJELMIA TOTEUTTAMASSA
magnum_live.png
tapahtumallinen.png
to-do-black-logo-inverted-rgb.png

Kumppaniemme avulla pystymme toteuttamaan koko virtuaalitapahtuman toteutuksen tekniikkaa ja virtuaalitapahtuman alustaa myöten. Mainitse vain kyselyssä tai tarjouspyynnössä tarvitsetko pelkästään ohjelmaa vai koko tapahtuman toteutuksen.

PYYDÄ TARJOUS

PYYDÄ TARJOUS

& KOE VIRTUAALIELÄMYS

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page