top of page
ME TUOMME KAAPPARIT PAIKALLE
KUN HALUAT PIRISTÄÄ ETÄKOKOUSTA
trivial_hostage_logo.png

TURHAN DRAMAATTINEN TIETOVISAILU

Rauhallisesti alkanut virtuaalitapahtuma saa järisyttävän käänteen kun paikalle iskevät hakkerit kaappaavat lähetyksen. Ainoa keino selviytyä verkkohyökkäyksestä on tietää vastaukset esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat juuri teitä.

FI / ENG

20-40 min

Trivial Hostage
liveviihde_2.png

OHJELMAA ETÄKOKOUKSIIN JA VIRTUAALITAPAHTUMIIN

Trivial Hostage on sopivan lyhyt ja elämyksellinen ohjelmanumero piristämään mitä tahansa virtuaalisesti tapahtuvaa kokoontumista - niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Ohjelman sävyä voidaan muokata keveämmäksi harvinaisen ystävällisten kaappareiden kautta, tai sitten voimme mennä all in -periaatteella. Sinä päätät.

virtuaaliohjelmat_ikoni.png

HELPPOA JA VAIVATONTA - ETENKIN PANTTIVANGILLE

Voimme toteuttaa ohjelman periaatteessa missä tahansa, vaikka teidän omissa tiloissanne. Tarvitsemme vain paikalle yhden panttivangin, joka kaapataan kesken lähetyksen. Ohjelman voi toteuttaa suoraan teidän etäkokouksessanne tai voimme pyytää yhteistyökumppaneitamme hoitamaan koko virtuaalitapahtuman teknisen tuotannon.

kasikirjoitus_ikoni.png

MUOKKAAMME OHJELMAN JUURI TEITÄ VARTEN

Kaappareiden esittämät kysymykset koskevat teitä ja teidän organisaatiotanne, ja suunnittelemme kysymykset yhdessä. Mitä päättömämpiä kysymyksiä, sen parempi! Vieraat osallistuvat vastaamalla monivalintakysymyksiin joko chatin tai äänestysikkunan kautta. Mitä paremmin he vastaavat, sitä vähemmän panttivanki kärsii.

Mikä on trivial hostage
trivial_3.jpg

ENEMMÄN KUIN PELKKÄ TIETOKILPAILU

Äärimmäisen hauska ja absurdia huumoria sisältävä ohjelma osallistaa lähetyksen seuraajat pohtimaan yhdessä ratkaisuja niin omituisiin faktoihin kuin moraalisiin dilemmoihin.

TARJOUS 1.000€ + alv 24%

Hintaan lisätään matkakulut alueen mukaan. Hinta ei sisällä virtuaalikokoustekniikkaa.

YHTEISTYÖSSÄ KANSSAMME

VIRTUAALIOHJELMIA TOTEUTTAMASSA
magnum_live.png
tapahtumallinen.png
to-do-black-logo-inverted-rgb.png

Kumppaniemme avulla pystymme toteuttamaan koko virtuaalitapahtuman toteutuksen tekniikkaa ja virtuaalitapahtuman alustaa myöten. Mainitse vain kyselyssä tai tarjouspyynnössä tarvitsetko pelkästään ohjelmaa vai koko tapahtuman toteutuksen.

PYYDÄ TARJOUS

SOITA TAI LAITA VIESTIÄ

& TILAA VIRTUAALIOHJELMA

Ota yhteyttä, kun haluat elävää ohjelmaa virtuaalitapahtumaasi. Saat lisätietoja ohjelmasta ja sen sisällöstä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai lähettämällä yhteydenoton lomakkeen kautta täältä.

Trivial Hostage on Tuoni Studiot Oy:n virtuaalinen elämysohjelma.

Varoitus! Ohjelma sisältää huumoria.

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page