top of page
verinen_vieras_fullhd.jpg

MURHAMYSTEERI HALLOWEENIN HENGESSÄ

verinen_vieras_title.png

OLETKO RATKAISEMASSA MYSTEERIÄ?

LUE LISÄÄ

VERINEN MIES SAAPUU RAVINTOLAAN MUISTINSA MENETTÄNEENÄ. TEIDÄN TEHTÄVÄNNE ON SELVITTÄÄ HÄNEN TAUSTANSA SEKÄ ENNEN KAIKKEA, MITÄ ON TAPAHTUNUT.

Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, haastattele Veristä vierasta, tutustu todisteisiin ja muodosta oma teoriasi.

FI

2,5 h

TULEVAT ESITYKSET

29/10

Tuulensuun Palatsi, Tampere

Ovet 18:30, show 19:00

Verinen kuvaus
verinenvieras front
liveviihde_2.png

SEURAA TAPAHTUMIA LAVALLA JA TUTKI MYSTEERIÄ

Tulet kuulemaan, mitä Verinen vieras itse muistaa ja tietää taustastaan, mutta sinun tehtäväsi on täyttää aukot todisteiden perusteella sekä keskustelemalla vieraan kanssa. Jotain kammottavaa on tapahtunut, mutta mitä, ja mikä on Verisen vieraan rooli tapahtumissa?

virtuaaliohjelmat_ikoni.png

TUTUSTU TODISTEISIIN ÄLYLAITTEEN AVULLA

Suosittelemme varaamaan ainakin yhden älylaitteen sekä tarvittaessa lukulasit iltaa varten. Osa todisteista on fyysisesti paikalla, mutta kaikki löytyvät nettisivulta ja niihin pääsee tutustumaan sähköisessä muodossa. Pääset kirjautumaan tutkintasivulle täältä ja saat salasanan illan aikana.

kasikirjoitus_ikoni.png

LUO OMA TEORIASI

Jokainen pöytäseurue saa ratkaisuvihkon, johon on tarkoitus kirjata todisteita sekä tietoja taustoista. Lopuksi jokainen seurue palauttaa ratkaisulomakkeen ja toivon mukaan tapahtumiin saadaan selkoa.

Mikä on oikeusmurha
court_bg_edited.jpg

VERIJÄLJET VIEVÄT KOHTI TOTUUTTA

Elegantti illallinen saa odottamattoman käänteen, kun ravintolaan saapuu yksinäinen vieras. Hänen ulkomuotonsa paljastaa, että jotakin karmaisevaa on tapahtunut, mutta valitettavasti muistikuvia menneestä hänellä ei ole. Pian käykin ilmi kammottava totuus; tässä samaisessa ravintolassa on tapahtunut hirvittävä veriteko, eikä tekijästä ole tietoa.

 

Onnistutko sinä raottamaan unohduksen verhoa? Kuka vieras on ja mitä hänelle tapahtui? Vaikka verisen vieraan muisti on mennyttä, takaamme että sinä muistat tämän illan pitkään!

VERINEN VIERAS PÄHKINÄNKUORESSA

JULKISET MURHAT & YKSITYISTILAISUUDET

Ohjelma koostuu neljästä näytöksestä, joiden välissä tarjoillaan ruokaa ja vierailla on mahdollisuus jutella näyttelijän kanssa, tutkia todisteita ja kaivaa lisätietoa vieraan taustoista. Suosittelemme ottamaan mukaan älypuhelimen, jossa on akkua, sekä tarvittaessa lukulasit.

  • Seuraa esitystä ja tee halutessasi muistiinpanoja

  • Keskustele Verisen vieraan kanssa

  • Tutki todisteita digitaalisessa muodossa

  • Ratkaise Verisen vieraan tarina
     

Ohjelma sopii niin julkisiin show & dinner -tyylisiin esityksiin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Esityksen kesto on noin 2,5 tuntia ja koostuu neljästä näytöksestä. Mikäli esitykseen kuuluu ruokailu, ruokatarjoilu tapahtuu näytösten välissä.


Genre: rikos, draama, jännitys
Käsikirjoitus: Aarne Linden

Grafiikat: Miika Saari & Teemu Reini
Äänituotanto: Aarne Linden
Tuotanto: Tuoni Studiot Oy

PYYDÄ TARJOUS

SOITA TAI LAITA VIESTIÄ

& KYSY LISÄTIETOJA

Ota yhteyttä, kun haluat viihdettä ja jakaa tuomioita. Saat lisätietoja ohjelmasta ja sen sisällöstä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai voit tilata yksityistilaisuuden täältä.

Verinen vieras on Tuoni Studiot Oy:n Murhamysteeri. Kaikki oikeudet ja varkaat pidätetään.

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page