top of page
seireeni_header_fullhd.jpg

TARINA, JOKA VIE SINUT PINTAA SYVEMMÄLLE

seireeni_logo.png

OLETKO RATKAISEMASSA MYSTEERIÄ?

LUE LISÄÄ

VUONNA 1912 UUSI JA UPPOAMATON VALTAMERILAIVA LÄHTI NEITSYTMATKALLEEN. KAIKKI MATKUSTAJAT EIVÄT VALITETTAVASTI PÄÄSSEET PERILLE. KUKA OLI UHRI JA MITÄ ON TAPAHTUNUT?

Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, haastattele tapauksen tutkijoita, tutustu todisteisiin ja muodosta oma teoriasi.

FI

2,5 h

TULEVAT ESITYKSET

2/9

M/S Silver Sky, Laukontori, Tampere

Ovet 18:30, lähtö 19:00

16/9

M/S Silver Sky, Laukontori, Tampere

Ovet 18:30, lähtö 19:00

Seireeni kuvaus
seireeni front
liveviihde_2.png

SEURAA TAPAHTUMIA LAVALLA JA TUTKI MYSTEERIÄ

Tulet kuulemaan, mitä on tapahtunut ja ketkä ovat Murhamysteerin epäiltyjä, mutta sinun tehtäväsi on täyttää aukot todisteiden perusteella sekä keskustelemalla tutkijoiden kanssa. Miten kukaan voi kuolla mystisesti omassa lukitussa hytissään muuten kuin oman käden kautta?

virtuaaliohjelmat_ikoni.png

TUTUSTU TODISTEISIIN ÄLYLAITTEEN AVULLA

Suosittelemme varaamaan ainakin yhden älylaitteen sekä tarvittaessa lukulasit iltaa varten. Osa todisteista on fyysisesti paikalla, mutta kaikki löytyvät nettisivulta ja niihin pääsee tutustumaan sähköisessä muodossa. Pääset kirjautumaan tutkintasivulle täältä ja saat salasanan illan aikana.

kasikirjoitus_ikoni.png

LUO OMA TEORIASI

Jokainen pöytäseurue saa ratkaisuvihkon, johon on tarkoitus kirjata todisteita sekä tietoja taustoista. Lopuksi jokainen seurue palauttaa ratkaisulomakkeen ja toivon mukaan tapahtumiin saadaan selkoa.

Mikä on seireeni
seireeni_laiva.jpg

ATLANTIN AALLOILLA KUOHUU

Loistokas ensimmäisen luokan illallinen risteilyllä keskeytyy ikävästi, kun juhliin odotettu kansainvälinen seurapiirikaunotar löydetään kuolleena hytistään. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että hytti oli lukittu sisältä käsin, eikä siellä ollut muita.

 

Kuka murhasi ihaillun kaunottaren ja miksi? Oliko hän ylipäätään se kuka sanoi olevansa? Löytyykö ratkaisu menneisyydestä vai nykyhetkestä? Varmaa on vain se, että tänä iltana Atlantin tummilla aalloilla murha on vain jäävuoren huippu.

SEIREENI PÄHKINÄNKUORESSA

JULKISET MURHAT & YKSITYISTILAISUUDET

Ohjelma koostuu neljästä näytöksestä, joiden välissä tarjoillaan ruokaa ja vierailla on mahdollisuus jutella näyttelijöiden kanssa, tutkia todisteita ja kaivaa lisätietoa tapauksen, uhrin ja epäiltyjen taustoista. Suosittelemme ottamaan mukaan älypuhelimen, jossa on akkua, sekä tarvittaessa lukulasit.

  • Seuraa esitystä ja tee halutessasi muistiinpanoja

  • Keskustele tutkijoiden kanssa

  • Tutki todisteita digitaalisessa muodossa

  • Ratkaise mystisesti kuolleen seurapiirikaunottaren tarina
     

Ohjelma sopii niin julkisiin show & dinner -tyylisiin esityksiin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Esityksen kesto on noin 2,5 tuntia ja koostuu neljästä näytöksestä. Mikäli esitykseen kuuluu ruokailu, ruokatarjoilu tapahtuu näytösten välissä.


Genre: rikos, draama, jännitys
Käsikirjoitus: Petri Uusitalo & Anne Tarvus

Grafiikat: Miika Saari & Teemu Reini
Tuotanto: Tuoni Studiot Oy

PYYDÄ TARJOUS

SOITA TAI LAITA VIESTIÄ

& KYSY LISÄTIETOJA

Ota yhteyttä, kun haluat viihdettä ja jakaa tuomioita. Saat lisätietoja ohjelmasta ja sen sisällöstä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai voit tilata yksityistilaisuuden täältä.

Seireeni on Tuoni Studiot Oy:n Murhamysteeri. Kaikki oikeudet ja varkaat pidätetään.

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page