top of page
oikeusmurha_bg.jpg

UUSI MURHAMYSTEERI SUOMEN SUOSITUIMPIEN MURHIEN TEKIJÖILTÄ

oikeusmurha_logo.png
oikeusmurha_logo.png
oikeusmurha_credits.png

OLETKO RATKAISEMASSA MYSTEERIÄ?

LUE LISÄÄ

KAIKILLE RIKOSSARJOJEN JA OIKEUSSALIDRAAMOJEN YSTÄVILLE SUUNNATTU MURHAMYSTEERI SEURAA AMERIKKALAISTA MURHAOIKEUDENKÄYNTIÄ. YLEISÖ TOIMII LAUTAMIEHINÄ JA PÄÄTTÄÄ LOPULTA SYYTETYN KOHTALOSTA.

Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, haastattele tapauksen asianajajia sekä syytettyä, tutustu todisteisiin ja päätä lopulta, onko syytetty syyllinen vai syytön. Hänen kohtalonsa on nimittäin sinun käsissäsi, kun media odottaa kieli pitkällä oikeuden ratkaisua.

FI

2,5 h

TULEVAT ESITYKSET

30/11

Tuulensuun Palatsi, Tampere

Ovet 18:30, show 19:00

10/12

Ravintola Harmooni, Jyväskylä

Ovet 18:00, show 18:30

Oikeusmur kuvaus
Oikeusmurha front
liveviihde_2.png

SEURAA TAPAHTUMIA LAVALLA JA TUTKI MYSTEERIÄ

Tapauksen asianajajat sekä syytetty tulevat esiintymään lavalla vieraiden edessä, mutta tämän lisäksi he pyörivät näytösten välissä vieraiden keskuudessa. Osapuolia kannattaa jututtaa, jotta saat lisätietoa tapauksesta. Tämän lisäksi pääset tutustumaan todisteisiin sekä tekemään omia johtopäätöksiäsi siitä, mitä tapahtui ja mikä on syytetyn kohtalo.

virtuaaliohjelmat_ikoni.png

TUTUSTU TODISTEISIIN ÄLYLAITTEEN AVULLA

Suosittelemme varaamaan ainakin yhden älylaitteen sekä tarvittaessa lukulasit iltaa varten. Osa todisteista on fyysisesti paikalla, mutta kaikki löytyvät nettisivulta ja niihin pääsee tutustumaan sähköisessä muodossa. Pääset kirjautumaan tutkintasivulle täältä ja saat salasanan illan aikana.

kasikirjoitus_ikoni.png

ANTAKAA TUOMIONNE JA VAIKUTTAKAA TARINAAN

Jokainen pöytäseurue saa ratkaisuvihkon, johon on tarkoitus kirjata todisteita sekä tietoja epäillyistä. Lopuksi jokainen seurue palauttaa ratkaisulomakkeen ja enemmistöpäätös kertoo syytetyn kohtalon. Tämä päätös tulee vaikuttamaan tarinaan ja mahdolliseen tuomioon.

Mikä on oikeusmurha
court_bg_edited.jpg

KORKEAN PROFIILIN MURHATAPAUS

Huumekartellin isku, viharikos vai katkeran mielen kosto menestyjiä kohtaan? Mitä tapahtui Dallasin kuumassa yössä, kun menestynyt lääkeyhtiö juhli toimitusjohtajansa syntymäpäiviä? Lopputuloksena löytyi liuta kuolleita ja oletettu syyllinen savuava ase kädessään. Syyllinen on syytön, kunnes toisin todistetaan – vai onko sittenkään?

OIKEUS/MURHA PÄHKINÄNKUORESSA

JULKISET MURHAT & YKSITYISTILAISUUDET

Ohjelma koostuu neljästä näytöksestä, joiden välissä tarjoillaan ruokaa ja vierailla on mahdollisuus jutella näyttelijöiden kanssa, tutkia todisteita tai kaivaa lisätietoa tapauksen taustoista. Suosittelemme ottamaan mukaan älypuhelimen, jossa on akkua, sekä tarvittaessa lukulasit.

  • Seuraa esitystä ja tee halutessasi muistiinpanoja

  • Kuulustele oikeudenkäynnin eri osapuolia

  • Tutki todisteita digitaalisessa muodossa

  • Ratkaise syytetyn kohtalo ja anna tuomiosi

Ohjelma sopii niin julkisiin show & dinner -tyylisiin esityksiin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Esityksen kesto on noin 2,5 tuntia ja koostuu neljästä näytöksestä. Mikäli esitykseen kuuluu ruokailu, ruokatarjoilu tapahtuu näytösten välissä.


Genre: rikos, draama, jännitys
Käsikirjoitus: Aarne Linden & Petri Uusitalo

Ohjaus: Sami Sivonen

Graafiikat: Miika Saari & Teemu Reini
Videotuotanto: Tuoni Studiot & Riivata Visuals | www.riivata.com
Tuotanto: Tuoni Studiot Oy

PYYDÄ TARJOUS

SOITA TAI LAITA VIESTIÄ

& KYSY LISÄTIETOJA

Ota yhteyttä, kun haluat viihdettä ja jakaa tuomioita. Saat lisätietoja ohjelmasta ja sen sisällöstä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai voit tilata yksityistilaisuuden täältä.

OIKEUS/MURHA on Tuoni Studiot Oy:n Murhamysteeri. Kaikki oikeudet ja varkaat pidätetään.

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page