top of page
kurikomppania_cover.jpg
ULTIMAATTINEN TESTI ERITYISJOUKKOJEN MATKASSA
kurikomppania_logo.png

Kurikomppania on turvallinen tapa virkistyä poikkeusoloissa.

FI / ENG

1-1,5 h

EI SELITYKSIÄ.
LUURI KÄTEEN JA PUHELU KOMPPANIAAN.

KOKEMUS YHDISTÄÄ

Kurssia vetävät Tuonelan erityisjoukkojen tarpeettoman kovaksikeitetyt ex-ammattilaiset, jotka kohtelevat vieraita aina alokkaina - olivat he keitä tahansa. Kurssin painopiste ei ole fyysisessä suorittamisessa, vaan punaisena lankana toimii ryhmänä toimiminen, yhteen hiileen puhaltaminen sekä henkinen sietokyky niin yksilö- kuin ryhmätasolla.

 

Kurssi ei ole helppo, mutta sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin ryhmille - usein haastavin tehtävä on naurun pidätteleminen rangaistuksen uhalla.

Miten

0.1

KURIKOMPPANIA -ASENTO!

10-30 hengen ryhmille ja tiimeille räätälöity hauska ja enemmän henkisesti kuin fyysisesti haastava elämysohjelma, jossa vieraat ottavat osaa armeijahenkiselle erityisjoukkojen valintakurssille.

0.2

JAKSAA, JAKSAA

Alkeiskurssi kestää yhden aamu- tai iltapäivän, ohjelman kesto noin 1-1,5 tuntia ryhmäkoosta riippuen. Ohjelma on mahdollista myös sovittaa osaksi polttareita, jolloin omien juomien nauttiminen on sallittua ja ohjelma räätälöidään sen mukaiseksi.

0.3

ALOKAS, MIKÄ MAKSAA?

Kurssin lähtöhinta 50€ / hlö sis. alv 0% (ohjelmapalvelu). Mikäli kurssi toteutetaan Pirkanmaan ulkopuolella, hintaan lisätään matkakulut.

MITEN KURIKOMPPANIA TOIMII

KOULUTUS

Kurikomppanian koulutuksen sisältö on salainen, joten siihen ei voi valmistautua. Tehtävät sisältävät kevyttä fyysistä liikuntaa, älyllisiä haasteita sekä henkistä painetta. Kouluttajat pitävät huolen, että jokainen osallistuja pysyy ryhmän mukana.

LOKAATIO

Kurssi voidaan järjestää missä tahansa paikassa jossa on tarpeeksi tilaa rymistellä. Ulkona tai sisällä. Toiminta-alueena on Pirkanmaa, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Satakunta, Kanta- ja Päijät-Häme, Keski-Suomi sekä Etelä-Pohjanmaa.

PUKEUTUMINEN JA VARUSTUS

Säänmukainen sekä kevyen urheilun mahdollistava asu. Kaikki maastokuvioitu tai muu sotilaallisen särmään toimintaan viittaava puvustus on enemmän kuin sallittua. Suosittelemme varaamaan myös henkilökohtaisen juomapullon mukaan täytettynä vedellä tai muulla virkistävällä nesteellä.

HYGIENIA

Kurikomppania on täysin turvallinen ohjelma mitä tulee hygieniaan ja mahdollisiin kulkutauteihin. Kurssi on suunniteltu toteutettavaksi ulkona luonnossa, mutta se on kuitenkin mahdollista järjestää myös sisätiloissa. Oli lokaatio mikä tahansa, kouluttajat pitävät raudanlujasti huolta turvaväleistä koko kurssin ajan.

KURIKOMPPANIAN KOULUTUSTASOT

Kurssit
Silhouette of Soldiers

VARAA KURSSI NYT

Osallistuminen ei vaadi armeijan suorittamista, tietämystä armeijasta tai edes terminologian alkeellisintakaan hallintaa. Kaiken tarvittavan oppii kurssin aikana. Myöskään minkäänlaista kuntourheilijan fyysistä pohjakuntoa ei vaadita, vaan kaikki tehtävät päivän aikana sovitetaan ryhmälle sopivalle tasolle.

Kuten armeijassa, yhdessä koetut haasteet luovat ryhmähenkeä ja tiimiytymistä. Tervetuloa mukaan ottamaan haaste vastaan.

Varaa nyt
PYYDÄ TARJOUS

OTA YHTEYS KOMPPANIAAN

& TULE OSAKSI ERITYISJOUKKOJA

Ota yhteyttä, kun haluat kurinpalautuksen tai viihdettä ryhmällesi. Saat lisätietoja ohjelmasta ja sen sisällöstä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai lähettämällä yhteydenoton lomakkeen kautta täältä.

Kurikomppania on Tuoni Studiot Oy:n elämyspalvelu.

 

Varoitus! Ohjelma sisältää huumoria ja ohjelman vetäjät ovat turhan vakavia ex-ammattilaisia. Nauraminen ohjelman aikana on rangaistava teko.

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page