top of page
kks-1.jpg

VIISI KIRJAILIJAA, YKSI RUUMIS. KUKA ON SYYLLINEN?

kks-logo.png

OLETKO RATKAISEMASSA MYSTEERIÄ?

LUE LISÄÄ

Osuiko uuden dekkarin juoni liian lähelle totuutta? Astuiko uhri jonkun varpaille? Missä on hovimestari kun häntä tarvitaan ja minkäslaista juomaa se absintti oikein olikaan?

Tuoni Studioiden uusimmassa Murhamysteerissä vieraat pääsevät sukeltamaan dekkarikirjallisuuden maailmaan sekä haastattelemaan vapaasti kustantamon eri alan genrejä edustavia eksentrisiä kirjailijoita. Missä menee lopulta faktan ja fiktion raja? Kertokaa te meille.

FI

2,5 h

ESITYKSET 2024

10/2

Ravintola Harmooni, Jyväskylä

Ovet 18:00, ohjelma 18:30

1/3

Yksityistilaisuus, Nakkila

Ovet 18:00, ohjelma 18:30

13/4

Yksityistilaisuus, Loimaa

Ovet 17:30, ohjelma 18:00

5/7

Ravintola Viikinsaari, Tampere

Ovet 17:30, ohjelma 18:00

12/7

Ravintola Viikinsaari, Tampere

Ovet 17:30, ohjelma 18:00

KKS kuvaus
KKS front
kks-2.jpg

DEKKARISTIN ESIKOISROMAANI JÄI MYÖS HÄNEN VIIMEISEKSEEN

Pohjoismaiden menestynein dekkarikustantamo Noiri & Sons on valmistautumassa jälleen kerran uuteen kauteen ja on kutsunut tallinsa lahjakkaimmat dekkaristit viettämään yhteistä viikonloppua ulkopuolisilta suljetun kartanonsa maille. Jo perinteeksi muodostuneen, luovuudelle pyhitetyn viikonlopun katkaisee kuitenkin järkyttävä käänne: kustantamon tulevaisuudenlupaus löytyy murhattuna muiden kirjailijoiden keskuudesta ja murhatapa vaikuttaa olevan kuin suoraan kopioitu eräästä pian julkaistavasta romaanista!

Uhri oli julkaisemassa kehuttua esikoisromaaniaan, mutta hän ei pääse nauttimaan työnsä hedelmistä, vaan joku muu niittää sadon. Mutta kuka toimitti viikatemiehen roolia kirjailijan kuolemassa?

Mikä KKS

MURHAMYSTEERI PÄHKINÄNKUORESSA

JULKISET MURHAT & YKSITYISTILAISUUDET

Ohjelman alkamisen jälkeen paikalla olevat epäillyt ovat vapaasti vieraiden haastateltavissa, samalla kun voi tutkia fyysisiä todisteita. Kirjailijat ovat alansa ammattilaisia, joten murha on todennäköisesti suunniteltu äärimmäisen tarkasti, mutta oikeita naruja vetämällä ja yhdistämällä langat toisiinsa, epäiltyjen joukosta löytyy syyllinen.

  • Seuraa kirjailijoiden välisiä keskusteluita ja tutki todisteita

  • Haastattele kirjailijoita ja koita saada heidät paljastamaan salaisuuksia

  • Tutustu kustantamon ja kirjailijoiden taustoihin netissä

  • Ratkaise mystisesti kuolleen esikoiskirjailijan kohtalo
     

Ohjelma sopii niin julkisiin show & dinner -tyylisiin esityksiin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Esityksen kesto on noin 2,5 tuntia. Mikäli esitykseen kuuluu ruokailu, ruokatarjoilu tapahtuu vapaamuotoisesti esityksen aikana.


Genre: rikos, draama
Käsikirjoitus: Santtu Pelkonen, Miika Saari & Teemu Reini

Grafiikat: Miika Saari & Teemu Reini
Tuotanto: Tuoni Studiot Oy

PYYDÄ TARJOUS

SOITA TAI LAITA VIESTIÄ

& KYSY LISÄTIETOJA

Ota yhteyttä, kun haluat viihdettä ja jakaa tuomioita. Saat lisätietoja ohjelmasta ja sen sisällöstä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai voit tilata yksityistilaisuuden täältä.

Seireeni on Tuoni Studiot Oy:n Murhamysteeri. Kaikki oikeudet ja varkaat pidätetään.

Koronainfo

TÄRKEÄÄ KORONAINFOA

ME KANNAMME VASTUUMME

Koronapandemian aikana noudatamme aina voimassaolevia kokoontumisrajoituksia sekä muita turvallisuusohjeita ja -määräyksiä yhteistyökumppaniemme kanssa. Mikäli katsomme, että varatun tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista vieraiden sekä henkilökuntamme kannalta tai kokoontumisrajoitukset estävät tilaisuuden järjestämisen, palveluitamme voi siirtää kuluttomasti uudelleen sovittavaan ajankohtaan tai tapahtuma voidaan perua varausehtojen mukaisesti.

bottom of page